Konkurs Młodych Talentów Sztuki Kulinarnej L'Art de la cuisine Martell w Rynie

Data wydarzenia: 05-03-2016
Konkurs Młodych Talentów Sztuki Kulinarnej L'Art de la cuisine Martell w Rynie

Mamy przyjemność zaprosić  Państwa na wyjątkowe wydarzenie jakim jest  L'Art de la cuisine Martell 2016 – jeden z najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych w Polsce. 

Po raz czternasty firma Wyborowa Pernod-Ricard wraz z marką Martell oraz Grupą Anders organizuje Ogólnopolski Konkurs Młodych Talentów Sztuki Kulinarnej, który odbędzie się
5 marca w Hotelu ZAMEK RYN****

Wszystkie zainteresowane zespoły prosimy o przesyłanie formularza zgłoszeniowego faxem pod nr 089/642 70 13 lub mailem na adres d.strucinski@hotelanders.pl
DO 15 LUTEGO 2016.

Kulinarnym tematem przewodnim tegorocznej edycji konkursu - a tym samym głównym produktem, który muszą w swoich daniach wykorzystać zawodnicy - jest Brytyjska Świeża Jagnięcina Kulinarna (do wyboru: udziec, comber, mostek i antrykot).

Sponsorami strategicznymi konkursu są: AHDB Brytyjskie Stowarzyszenie Producentów Wołowiny i Jagnięciny, MAKRO Cash and Carry Polska S.A oraz SOKOŁÓW S.A.

Podczas konkursu potrawy oceniane będą przez zacne grono jurorów.  W tym roku na czele zespołu jurorskiego stanie Paweł Oszczyk. W ocenie młodych adeptów sztuki kulinarnej wesprą go największe autorytety branży kulinarnej, których nazwiska podamy niebawem.

więcej informacji>>>

Źródło: www.zamekryn.pl