I Weekend Lokalnie Poukładanych Smaków i Rozmaitości - Giżycko

Data wydarzenia: 12-01-2019
I Weekend Lokalnie Poukładanych Smaków i Rozmaitości - Giżycko

Zapraszamy od 11 stycznia do 13 stycznia 2019 do Giżycka do Hotelu St.Bruno na kiermasz I Weekend Lokalnie Poukładanych Smaków i Rozmaitości. Chcemy pokazać Państwu kulinarne dziedzictwa i smaki kulinarne naszego pięknego regionu.

I Mazurski Kiermasz Lokalnie Poukładanych Smaków i Rozmaitości - 12.01.2019, godz. 11:00-17:00
   
Stoiska obfitować będą w: wyroby wędliniarskie, wędzonki, pasztety, kasze,  mazurskie sękacze, orzeszki w karmelu, miody, sery z Rancza Frontiera, sery podpuszczkowe, pracownie ceramiczne, wyroby tkackie i z bibuły, witraże, bransoletki, poduszki z orkiszu i wiele innych

Więcej o kiermaszu na stronie: www.hotelstbruno.pl

Jest możliwość rezerwacji noclegu 2 noclegi:  

*  2 noclegi w stylowych, klimatyzowanych pokojach​  
* 2 wykwintne śniadania serwowane w godzinach 7:00-10:00 w Restauracji La Bibliotheque obfitujące w wyroby z własnej wędzarni i specjalne dania dla dzieci
* 2 bogate mazurskie obiadokolacje w formie bufetu serwowane w godzinach 17:00-19:00 w Restauracji La Bibliotheque

Ponadto nieodpłatnie w ramach pobytu oferujemy:

* Nieograniczone korzystanie w godzinach otwarcia z kompleksu Wellness w tym: basen o długości 17m, atrakcje wodne, zatoki wodne, sauna fińska, leżaki i ręczniki basenowe (w miarę dostępności)
* Bezpłatny parking dozorowany 24h w miarę dostępności miejsc
* Dostęp do Internetu 24h (WiFi) oraz dostęp do Internet Café 24h
* Wstęp do hotelowego klubu muzycznego w godzinach jego otwarcia
* Przechowalnia bagażu
* Bilard i piłkarzyki
* Bawialnia dla najmłodszych

Każdy pobyt zaczyna się obiadokolacją a kończy śniadaniem.

Więcej informacji na stronie: www.hotelstbruno.pl 

Recepcja 87 732 65 00, recepcja@hotelstbruno.pl

Źródło: www.hotelstbruno.pl